Dubbellikker: Zonde! 

23.02.2017 @ Paardcafé, Den Haag

AHF presenteert de eerste editie van Dubbellikker in samenwerking met Den Breems / Meuleman producties.

De erfzonde is, volgens de christelijke leer, de zondigheid die ieder mens door zijn geboorte aankleeft als gevolg van de zondeval van het eerste mensenpaar. Niet-christenen gebruiken in dit verband soms de termen "menselijke imperfectie" of "het menselijk tekort".

Met dit gegeven hebben illustrator Sophia Den Breems en fotograaf Gordon Meuleman de handen ineen geslagen om gezamenlijk werk te produceren voor deze expositie. Hierin trachten zij om de demonen die ons dagelijks verleiden tot hun specifieke zondes in kaart te brengen.

Naast nieuw werk van dit kunstenaars duo zal de avond versterkt worden door onze eigen Messiah; J.J.Christ (Julia Schmitz) die gedurende de avond uw zondes weg zal wassen. 

Ook zal u overdonderd worden wanneer onze eigen stem van God (Jorne van Bergeijk) door de zaal en vanaf het podium zijn vocale krachten op u los zal laten.

Tevens zal Rinze Lich u meenemen op een reis door de donkere, lustige gedachtes van een kuis, onschuldig en braaf koormeisje.

En voordat u het doorheeft zal het geluid van de onweerstaanbare sirenen (de Banditas) u naar de dansvloer lokken om de broedende hitte in u los te maken.

En vervolgens sluiten wij, al dansend in pentagrammen, de avond af met duivelsgebroed:  For d'Sier, om uw reine geest te verleiden tot onkuisheid en lust met hun demonische deuntjes.

.bmp